Vilka är vi?

Välkommen till Eurohearts, din partner när det gäller helhetslösningar inom produktmedia. Vi kan stolt erbjuda ett brett sortiment av produkter.

Med över 20 års erfarenhet i branschen kan du känna dig säker och trygg på att vi har den expertis och kunskap som krävs för att leverera högkvalitativa lösningar
som passar just dina behov.

Vi värnar mycket om vår planet och din hälsa och därför erbjuder vi gärna produkter som främjar hållbarhet och miljömedvetenhet.

Vi som leverantör kommer att hjälpa dig att spara både tid och pengar.
När vi får arbeta nära dig kommer vi snabbt att förstå dina unika krav och mål och då ta fram skräddarsydda förslag och koncept. Så låt oss ta hand om hela processen så att du kan fokusera på er kärnverksamhet, men samtidigt får du tillgång till våra innovativa och effektiva lösningar för dina marknadsföringsbehov.

Vi kan stolt säga att vi inte tummar på kvalitén även om vi håller konkurrenskraftiga priser. Vi är ett mindre företag med minimala omkostnader, så kostnadseffektiva alternativ med samma höga standard på service och produkter. När du väljer oss som din partner inom produktmedia kan du förvänta dig pålitlighet, personlig service och högkvalitativa produkter som speglar din varumärkesidentitet och dina värderingar.

Vi vill samarbeta med dig och hjälpa dig att ta din marknadsföring till nya nivåer genom kreativa och hållbara lösningar som engagerar och imponerar på din målgrupp.
Med rätt val av produkter kan vi dessutom skapa en bättre och mer hållbar framtid för oss alla.